Wie is Arlette

Mijn naam is Arlette Fokker, in 2011 heb ik een frozen shoulder gekregen. Vele vormen van behandelingen en een operatie voor mijn schouder hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik tot mijn spijt in 2014 100% arbeidsongeschikt ben geraakt. Door overbelasting is de andere schouder ook frozen geraakt. In 2015 ben ik uitbehandeld verklaard en moest ik leren leven met chronische pijn. In 2018 is er spondylose gediagnosticeerd in mijn 3e, 4e en 5e rugwervel wat een zenuwuitstraling in mijn rechterbeen veroorzaakt.

Om deze handicap en pijn te begrijpen ben ik mezelf gaan ontwikkelen dmv opleidingen in NLP Practitioner/Master, EFT en familieopstellingen en hunaleer.

Wat heb ik geleerd?

Waar ik me bewust van werd is dat ik grenzen over ging. Deze grenzen werden niet gevoeld met als resultaat dat hoofd en lichaam niet in verbinding waren. Loyaliteit naar mijn kind(welke een verstandelijke beperking heeft) werk, vrienden en familie.

Wat is er veranderd?

Doormiddel van een coach en een revalidatietraject heb ik geleerd hoe een grens voelt, welk signaal mijn lichaam geeft en dit signaal vooral heel serieus te nemen. Dat een nee naar de ander een ja naar mezelf is. In dit proces heb ik gereflecteerd op mijn gedrag, gedachtes, patronen en overtuigingen en kritisch gekeken of dit nog overeenkomt met mijn nieuwe levensstijl. Oude strategie en patronen werkte niet meer. Wat resulteerde in acceptatie dat het leven wat voorheen altijd is geleid, aangepast mag te worden.

 

 


© 2022 Arlette Fokker. Alle rechten voorbehouden.
Template by Engine Templates