Wie is Arlette

Arlette Fokker heeft twee frozen shoulders gekregen. Vele vormen van behandelingen en operatie hebben er uiteindelijk toe geleid dat Arlette in 2014 100% arbeidsongeschikt is geraakt. In 2015 is zij uitbehandeld verklaard en moest Arlette leren leven met chronische pijn. 

Om de handicap en pijn te begrijpen heeft Arlette zich ontwikkelt dmv opleidingen in NLP Practitioner/Master, professioneel coach, professioneel trainer, EFT, en systemisch coaching en familieopstellingen en hunaleer en ook een zeer belangrijke OldPain2Go®. 

Wat heeft Arlette geleerd?

Waar Arlette zich erg bewust van werd is dat ze haar grenzen altijd over ging. Deze werden niet gevoeld met als resultaat hoofd en lichaam niet in verbinding waren. Arlette voelde zich loyaal naar haar werk, haar kind (welke een verstandelijke beperking heeft) en haar vrienden en familie. 

Wat is er veranderd?

Doormiddel van reflectie en coaching heeft Arlette geleerd hoe een grens voelt, welk signaal haar lichaam geeft. Dat een nee naar de ander een ja naar zichzelf is. Arlette heeft gereflecteerd op haar gedrag, gedachtes, patronen en overtuigingen en kritisch gekeken of dit nog overeenkomt met haar nieuwe levensstijl. Haar oude strategie en patronen werkte niet meer. Wat resulteerde in acceptatie dat het leven wat voorheen altijd is geleid, aangepast zou worden. 

 

 

 


2019 © Copyright Arlette Fokker
Lees onze Disclaimer

 

 

Deze site is gemaakt door DeGooischeWebsitebouwer.nl