Wie ben ik?

Ik ben Arlette Fokker, in 2011 kreeg ik een ontsteking aan mijn linkerschouder. Wat in 2012 een frozenshoulder is geworden. Door het vele overbelasten van de rechterschouder is deze ook frozen geraakt. Vele vormen van behandelingen en operatie hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2014 100% arbeidsongeschikt ben geraakt. In 2016 uitbehandeld ben verklaard. 

  • Voelt dit goed voor mij?
  • Is dit wat ik wil? 

Nee is hierop het antwoord. Wat wilde ik wel?

In de jaren heb ik mezelf verder door ontwikkeld dmv opleidingen in een NLP Practitioner/Master, professioneel coach, professioneel trainer, EFT, en systemisch coaching en familieopstellingen. Waarbij zelfontwikkeling centraal stond en staat.

Veel gereflecteerd op mijn eigen gedrag, gedachtes, patronen en kritisch gekeken of dit mij nog dient. Mijn oude strategie en patronen werkte niet meer voor mij en dit ben ik aangegaan door ja te zeggen tegen mijn innerlijke reis. Wat ik hierin had te accepteren was dat ik niet meer kon doen wat ik altijd heb gedaan. Wat ik ervaren heb als een intensieve confronterende mooie reis naar binnen.

Nu wil ik deze reis met jou delen.

 

 


2018 © Copyright Arlette Fokker
Deze site is gemaakt door DeGooischeWebsitebouwer.nl