Dromen

Droom jij van dingen? Misschien een mooi huis, grote auto, kleding, een eigen business of wat dan ook.

Ik heb een droom en deze droom is een NLP Trainersopleiding volgen zodat ik officieel kan certificeren en storytelling/public speaking. Ik ben professioneel trainer en coach en wil hierin nog een verdieping maken en trainingen en workshops gaan geven. Deze droom heb ik al heel lang.

Nu is het zo dat ik 100% afgekeurd ben en komen mijn angsten boven. Wat als ik dit niet kan waarmaken. Of wat als het mij niet lukt. Mijn lichaam niet meewerkt zoals ik dat graag zou willen. En nee dat zal geen 100% functioneren zijn.

Heb ik dan gefaald? Is falen dan iets wat zo groot is in mij. Ja en nee. Mijn droom en passie is groter dan mijn angsten.

Passie

Stel dat je doet waar je echt blij van word? Wat doet dat met je lichaam en geest? Wat het met mij doet is dat ik meer energie krijg. Mezelf betrokken voel in onze maatschappij en hierin bijdraag. Wij mensen hebben toch het gevoel nodig om met je passie en missie bezig te zijn. Bij te dragen op welk vlak ook. Mensen helpen met hun vraag/ontwikkelstukken. Waardoor ik ook verder mag en kan ontwikkelen.

Schrijven

Het schrijven over mijn droom maakt al dat ik meer energie krijg, ik zit met een lach op mijn gezicht. Ik zie het voor me. Energie begint te stromen. Wat ik erg lang niet heb gevoeld.

Vertrouwen

Vertrouwen hebben in je lichaam is meestal iets waar je niet over nadenkt, want de “meeste” mensen zijn gezond en denken hier niet over na. Of er anders over na. Vertrouwen hebben in je lichaam geeft ruimte en vrijheid.

Informatie

Ik ben zo zoekende hierin, ik weet dat er meer vrouwen zijn zoals ik. Mensen zijn zoals ik vanuit een UWV-situatie en 100% afgekeurd zijn en toch zelfstandig beginnen. Jou wil ik graag vinden. Ik wil jou vinden om je modelleren hoe jij doet wat je doet. Welke stappen heb je ondernomen. Hoe je dit inpast binnen je beperkende mogelijkheden, zodat ze niet meer beperkend zijn. Hoe vond en vind jij je weg?

Inclusie

Ik wil graag, heel graag inclusie ervaren binnen mijn mogelijkheden. Mijn geest werkt 100% en wil verder ontwikkelen. Wil doen waar mijn hart ligt. In Coaching,Training en Public Speaking. Mijn waarheid is dat als we doen waar we blij van worden er minder ziekte is. Minder burn-out, minder depressie etc.

Financieel

Ik heb een klein jaar geleden geschreven naar een bedrijf wat subsidies verstrekt voor ontwikkeling van mensen. Zij vragen een bijdrage die ik niet had en hierin had ik het voorstel gedaan om 3 mensen via hun gratis te laten deelnemen aan een NLP Practitioner opleiding. Dit hebben zij afgewezen. In mijn beleving hadden we een mooie samenwerking aan kunnen gaan. Nu ben ik zoekende naar een weg om toch mijn doelen te behalen. Ik heb alleen de juiste wegen nog niet gevonden.

Vragen

  • Heb jij de wegen wel gevonden? Wil je deze delen met mij?
  • Heb jij ervaring met bedrijven die dit soort subsidies hebben?
  • Heb jij kennis en ideeën hoe je mij hierin zou kunnen helpen met mijn droom?

 

Help mij jou te helpen en bericht me hier.

 

 


2020 © Copyright Arlette Fokker
Lees onze Disclaimer